Bejelentkezés

IV. GARMIN Élményosztónap 2012

IV. GARMIN Élményosztónap 2012

 

 

Rendezvénykiírás

 

Újra autós „majális novemberben” a Kakucs-Ringen.

 

Gyere és tölts el velünk egy napot, ami csak a látványról, az örömautózásról, szponzorok, támogatók, családtagok vagy a csapatod tagjainak autóztatásáról szól. Nincsenek kötöttségek, nem kell versenyezned az idővel és másokkal, a te dolgod csak az, hogy jól érezd magad.

 

Az előző évekhez hasonlóan résztvevőink és egy fő kísérőjük idén is vendégünk egy tál finom gulyásra, egy B!omba-ra, valamint a forró teára. Hogy a gyorsan kopó jó kis utcai gumikat sebtében le tudd cserélni, és már indulhass is újra a pályára, ezért a szervizpark területén ingyenes gumis áll a nevezők rendelkezésedre.

Ha pedig ez sem lenne elég, akkor a GARMIN jóvoltából egy darab GPS-t sorsolunk ki köztetek, mindjárt a reggeli eligazításon.

 

A rendezvény helyszíne és időpontja:

Kakucs, Kakucs-Ring. 2012. november 25. vasárnap

 

A rendezvény vezetősége:

Sári Péter (30) 461 9022

Egyed István (20) 922 7721

Fodor Krisztián (30) 311 7685

 

Technikai és Humán mentés: Special Rescue Team Kft, továbbá a Magyar Vöröskereszt Budai Régiója, akik egészségügyi biztosítással segíti Special Rescue személyzetét, valamint a várakozók számára gyakorlási lehetőséget biztosít az életmentő fogások elsajátítására.

 

A rendezvény helyszíne:

A Kakucs-Ring, Kakucson kb. 35 km-re helyezkedik el Budapesttől. Legkönnyebben az M5-ös autópályán közelíthető meg, melyről az Inárcs pihenőhely táblánál kell kihajtani. Kakucson a templom előtt kell balra fordulni, ahol is a pályát már tábla jelzi.

 

Adminisztráció:

Helye: Kakucs-Ring szervizpark, a pódium melletti lakó konténer.

Ideje: 2012.11.25. 07:30–08:15-ig

 

Résztvevők eligazítása, GPS sorsolása:

Helye: Kakucs-Ring szervizpark, a pódium melletti lakó konténer.

Ideje: 2012.11.25.  08:15

 

Rajt:

Rajtszám szerint, növekvő sorrendben, az első autó rajtja 08:30

 

A rendezvény lebonyolítása:          

A reggeli adminisztráció után, a kézhez kapott menetleveleken közölt időben négyesével mehetnek fel az autók a pályára, egyszerre három kört tesznek meg. Az előzetes becslések szerint minden élményosztó 9x3 kört tud megtenni majd a pályán (természetesen ez a szám akár növekedhet is), amiből 2x3 kör erejéig, minden regisztrált autóba, az autósport médiák egy - egy szereplője (videós, fotósa és újságíró), vagy pedig a tombolán sorsolt egy kedves kilátogatót élményautóztattok meg.

 

Minden versenyző hozzon magával plusz egy bukósisakot.

 

Szervizpark:

A szervizpark területén elektromos áram vételi lehetőség ingyenesen biztosított

A szervizpark területén balesetek elkerülése miatt 5 km/h sebesség a megengedett. A randalírozókat és a sebességkorlát átlépőit a regisztráció visszafizetése nélkül, azonnal kizárjuk a rendezvény további folytatásából.

 

Zászlójelzések a pályán:

Sárga: - Fokozott figyelem, szükség esetén lassítás, akadály a pályán. Sárga zászló hatálya alatt, mozgó autót előzni tilos (kivéve, a műszaki hiba okán lassan haladó, vagy álló autó).

 

Piros: - AZONNALI ÁLLJ! A megállást követően a versenyző csak és kizárólag a piros jelzést adó sportbíró kifejezett utasítására haladhat tovább. A zászlójelzés figyelmen kívül hagyása azonnali kizárást von maga után.

 

Előzetes regisztráció:

A rendezvényre 2012. november 20. 24:00-ig regisztrálni kötelező.

Regisztrálni e-mailben lehet.

A jordan@rallyheart.hu email címre küldjétek el a neveteket és az autótok típusát.

 

Részvételi díj: 16000 HUF, amit a helyszínen fizetendő.

A részvételi díj tartalmazza a versenyző, plusz egy fő részére az ebédet, egy B!omba energiaitalt, a forró teát, az autózást, és egy esélyt a GARMIN GPS megnyerésére.

 

A rendezvényen a bukócső nem kötelező, viszont a bukósisak, és a minimum 3 pontos biztonsági öv alapkritérium.

 

Média képviselők és kilátogató nézők tájékoztatója:

  

A rendezvényre a média képviselőinek előzetes regisztrációját a jordan@rallyheart.hu email címre várjuk.

A regisztrációra azért van szükség, hogy előre tudjuk, hány főre kell biztosítanunk még ebédet és autóztatást.

 

A média képviselőinek a versenypályára való belépéshez a „fotósmellény” használata kötelező.

Akik esetleg nem készülnek mellénnyel, azok az adminisztrációs konténerben tudnak kérni.

 

A rendezvény ideje alatt mindenki számára ingyenesen elérhető a forró!

 

A rendezvényre látogatók számára a belépés díjtalan, viszont van tombola.

A tombola az adminisztrációs konténerben vásárolható meg.

Az ára: 1200 HUF, ami tartalmaz egy tányér gulyáslevest, egy B!omba energiaitalt, és egy esélyt a rendezvényen résztvevő versenyzők melletti J1-es élményt, és ha ez még nem lenne elég egy újabb esélyt a GARMIN által felajánlott GPS-re, amit a délutáni órákban fogunk kisorsolni.

A J1-es élmények sorsolása reggel 9:00 órától, folyamatosan minden órában.

 

A tavalyi év sikerei után az idei évben is lesz lehetőség autó kipróbálására is. Az idei évben egy Subaru Impreza WRX áll majd rendelkezésre, amiben nagyon korrekt áron lehet majd körözni a Kakucsi versenypályán. Részletekért keress minket a helyszínen.

 

Idén sem maradunk sztárvendég(ek) nélkül, viszont a személyek neve, és az autóik típusai egyelőre maradjanak titokban. Erről hamarosan egy plakáton fogunk tájékoztatni titeket.

 

A rendezvény partnerei: Garmin, Bioextra Gyógyszergyár, Bomba Energy, Nano Energiser, Melior Laser Kft, Kakucs-Ring, Print-Shop, Hidi Dekor.

 

A rendezvény médiapartnerei: RallyHeart.hu, RallySport.hu, CarsAndGirls.hu, DuEn Rally Oldala, PiriRC Rally fotóblog, RallyEyes.hu, csapassunk.hu, Lepold Sportvideo, RallyeDream blog, Magyar Drift Szövetség, rally.hu, Rallyfanatic Világ Online, Formula.hu, Sportime Szabadidősport Magazin, RallyPass.hu, Hajoka.hu, Rádió 6 – Útonállók

 

Mindenkit szeretettel várunk!